7 από τις καλύτερες εφαρμογές μετρητών θερμίδων

7 από τις καλύτερες εφαρμογές μετρητών θερμίδων

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές μετρητών θερμίδων για συσκευές Android και Apple. Αυτές οι εφαρμογές βοηθούν τους ανθρώπους να καταγράψουν τα τρόφιμα που τρώνε και να παρακολουθούν την πρόσληψη θερμίδων και τη σωματική τους δραστηριότητα. Ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν επίσης συνταγές και επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται τις πληροφορίες τους με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Αυτό το άρθρο εξετάζει εάν η καταμέτρηση θερμίδων μπορεί να είναι επωφελής και πώς λειτουργούν οι εφαρμογές μετρητών θερμίδων. Παραθέτει επίσης ορισμένες εφαρμογές μετρητών θερμίδων που μπορεί να δοκιμάσει ένα άτομο.

Γρήγορους συνδέσμους

  • Καλύτερο για τον καθορισμό στόχων: MyFitnessPal
  • Καλύτερα για την παρακολούθηση βημάτων: MyNetDiary
  • Cronometer
  • Καλύτερο για το one-on-one coaching: NOOM
  • Καλύτερο ημερολόγιο άσκησης: Fatsecret
  • Καλύτερο για την καταγραφή των τροφίμων με φωτογραφίες: χάστε το!
  • Καλύτερο σχέδιο συνδρομής για χαμηλότερους προϋπολογισμούς: Lifesum

Η μέτρηση θερμίδων είναι χρήσιμη;

Σύμφωνα με μία μελέτη του 2014, η μέτρηση των θερμίδων μπορεί να είναι χρήσιμη για μερικούς ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το βάρος τους.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δηλώνουν ότι ένα άτομο που αρχίζει να αλλάζει το βάρος του μπορεί να επιθυμεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να ελέγξει τον αριθμό των θερμίδων στα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνουν τακτικά. Αυτό μπορεί να δώσει σε ένα άτομο μια καλύτερη ιδέα για το πόσες θερμίδες καταναλώνουν συνήθως.

Ωστόσο, το CDC δηλώνει επίσης ότι η μέτρηση θερμίδων δεν είναι απαραίτητη όλη την ώρα.

Το Εργαλείο Σχεδίου MyPlate του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA) μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να καθορίσει πόσες θερμίδες χρειάζονται ανά ημέρα, ανάλογα με την ηλικία, το ύψος, το βάρος και τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η κατανάλωση άφθονου νερού και η διατήρηση του υγιούς ύπνου μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν το βάρος τους.

Μερικοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το βάρος ενός ατόμου περιλαμβάνουν:

  • Χρήση φαρμάκων
  • Γενετική
  • Το περιβάλλον
  • Οι συνθήκες υγείας
  • άγχος

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την καταμέτρηση θερμίδων εδώ.

Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές μετρητών θερμίδων;

Οι εφαρμογές μετρητών θερμίδων είναι προγράμματα που ένα άτομο μπορεί να κατεβάσει στο smartphone ή το tablet του. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν, αλλά ορισμένες προσφέρουν μια ιδιότητα μέλους με πρόσθετη χρέωση.

Αυτές οι εφαρμογές βοηθούν τους χρήστες να καταγράφουν πληροφορίες για την πρόσληψη θερμίδων και τις διατροφικές πληροφορίες. Μερικοί έχουν επίσης σχεδιαστές γεύματος και σαρωτές γραμμωτού κώδικα, έτσι ώστε τα άτομα να μπορούν να εισάγουν τις πληροφορίες των τροφίμων που τρώνε.

Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να βρουν εφαρμογές που προσφέρουν βίντεο προπόνησης και υποστήριξη της κοινότητας.

Είναι αξιόπιστα;

Μια μελέτη 2017 υποδηλώνει ότι οι εφαρμογές, οι έξυπνες κλίμακες και οι φορητές συσκευές μπορούν να είναι αποτελεσματικές στο σωματικό βάρος αυτο-παρακολούθησης, στη διατροφική πρόσληψη και στη σωματική δραστηριότητα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που συμμετείχαν σε παρέμβαση αυτο-παρακολούθησης 6 μηνών παρουσίασαν απώλεια βάρους.

Ωστόσο, οι ερευνητές πίσω από μια μελέτη του 2019 αξιολόγησαν τη χρήση του MyFitnessPal, μιας εφαρμογής μετρητών θερμίδων, για την καταγραφή της πρόσληψης διατροφής. Διαπίστωσαν ότι μόνο το 20% των συμμετεχόντων θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί αυτήν την εφαρμογή. Οι περισσότεροι από αυτούς το βρήκαν χρονοβόρο για να καταγράψουν τρόφιμα και να εκτιμήσουν τα μεγέθη των μερίδων.

Η μελέτη υποδηλώνει επίσης ότι οι εφαρμογές μετρητών θερμίδων χρησιμοποιούνται καλύτερα με καθοδήγηση από έναν διαιτολόγο για καλύτερη ακρίβεια.

για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες που βασίζονται σε στοιχεία και πόρους για την παχυσαρκία & amp; Διαχείριση βάρους, επισκεφθείτε το αφοσιωμένο κόμβο μας.

Πώς να επιλέξετε μια εφαρμογή Calorie Counter

Παρακάτω είναι μερικά χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι που αναζητούν μια εφαρμογή μετρητών θερμίδων μπορεί να επιθυμούν να εξετάσουν:

  • Τιμή: Πολλές εφαρμογές μετρητών θερμίδων είναι διαθέσιμες δωρεάν, αλλά ορισμένοι απαιτούν από τα άτομα να εγγραφούν σε μια ιδιότητα μέλους για πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες. Μερικοί προσφέρουν περισσότερα από ένα σχέδια συνδρομής, οπότε ένα άτομο πρέπει να ελέγξει ποιο λειτουργεί καλύτερα για αυτούς.
  • Κριτικές: Οι άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν τις κριτικές πελατών στο App Store και να ελέγξουν εάν άλλοι χρήστες έχουν βρει την εφαρμογή Calorie Counter αποτελεσματική. Αυτές οι κριτικές μπορεί να βοηθήσουν ένα άτομο να αποφασίσει εάν μια εφαρμογή είναι κατάλληλη για αυτούς.
  • Καταγραφή τροφίμων: Ένα άτομο πρέπει να ελέγξει πώς η εφαρμογή που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει απαιτεί να καταγράψουν τα τρόφιμα που τρώνε. Πολλές εφαρμογές διαθέτουν σαρωτή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να σαρώνουν γραμμωτούς κώδικες σε συσκευασμένα τρόφιμα για εύκολη καταγραφή.
  • Συμβατότητα: Οι περισσότερες εφαρμογές λειτουργούν σε συσκευές Android και Apple. Μερικοί είναι επίσης συμβατοί με τους ιχνηλάτες γυμναστικής.

Πώς επιλέγουμε προϊόντα

Ιατρικά νέα σήμερα επιλέγει προϊόντα που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • από τουλάχιστον 4 από τα 5 αστέρια στο App Store.
  • Τιμή: Οι εφαρμογές είναι δωρεάν, αλλά οι άνθρωποι μπορούν να αναβαθμίσουν το Premium με επιπλέον κόστος.
  • Συμβατότητα: Οι εφαρμογές είναι συμβατές με άλλες εφαρμογές γυμναστικής, όπως το Fitbit και το Apple Health.

Ορισμένες από τις καλύτερες εφαρμογές μετρητών θερμίδων

παρακάτω είναι επτά από τις καλύτερες εφαρμογές μετρητών θερμίδων.

Σημειώστε ότι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν έχει δοκιμάσει καμία από αυτές τις εφαρμογές. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ είναι καθαρά βασισμένες στην έρευνα.

καλύτερο για τον καθορισμό γκολ

Το MyFitnessPal προσφέρει χαρακτηριστικά όπως:

  • Παρακολούθηση προόδου: Ένα άτομο μπορεί να δει την καθημερινή πρόοδό του και Κατά τη διάρκεια της άσκησής τους.
  • Ρύθμιση στόχου: Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τους στόχους που θέλουν να επιτύχουν σχετικές με την απώλεια βάρους ή την αύξηση βάρους.
  • Καταγραφή δραστηριότητας: Οι άνθρωποι μπορούν να διατηρήσουν ένα ημερολόγιο τροφίμων και να εξοικονομήσουν γεύματα και συνταγές για να παρακολουθήσουν αυτό που τρώνε και να αυξήσουν την πιθανότητα να επιτύχουν τους στόχους τους. Μπορούν επίσης να σαρώσουν τα συσκευασμένα barcodes τροφίμων έτσι ώστε να παρακολουθούν τις διατροφικές πληροφορίες.

Οι άνθρωποι μπορούν να συνδέσουν το MyFitnessPal με άλλες εφαρμογές, όπως η Samsung Health, η Fitbit και η Apple HealthKit.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν στο Google Play και στο App Store, αλλά ένα άτομο μπορεί να αναβαθμίσει σε μια ιδιότητα μέλους για να ξεκλειδώσει περισσότερες λειτουργίες.

Η ιδιότητα μέλους Premium είναι διαθέσιμη για $ 19,99 το μήνα ή $ 79,99 ετησίως.

Μάθετε περισσότερα

BEST για παρακολούθηση βημάτων

Το MyNetDiary λειτουργεί ως απώλεια βάρους, διατροφή και βοηθός διατροφής. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Υγιεινός προγραμματισμός διατροφής: Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν το βάρος στόχου που θέλουν να επιτύχουν, την ημερομηνία στόχου και τον αριθμό των θερμίδων που θέλουν να καούν.
  • Διαχείριση υγείας: Η εφαρμογή επιτρέπει στα άτομα να προσθέσουν τα φάρμακα που λαμβάνουν και τυχόν συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Μπορούν επίσης να εισάγουν τα αποτελέσματα των δοκιμών τους και να παρακολουθούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους.
  • Αρχείο καταγραφής νερού: Η εφαρμογή διαθέτει ιχνηλάτη νερού, επιτρέποντας στα άτομα να ρυθμίσουν τους στόχους πρόσληψης νερού. Ένα άτομο μπορεί επίσης να λάβει υπενθυμίσεις έτσι ώστε να παραμείνουν ενυδατωμένοι.
  • Παρακολούθηση βημάτων: Το MyNetDiary μπορεί να παρακολουθεί τα βήματα που ολοκληρώνει ένα άτομο σε μια μέρα. Επιπλέον, το MyNetDiary διαθέτει μια εύκολη στη χρήση διεπαφή και διαθέτει ενσωματωμένο σαρωτή γραμμωτού κώδικα, προσαρμόσιμο ταμπλό και βιβλιοθήκες άρθρου διατροφής.

    Είναι δωρεάν στο App Store και στο Google Play και επιτρέπει στα άτομα να μοιράζονται τα αποτελέσματά τους με την οικογένεια και τους φίλους τους μέσω του Imessage. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να συνδέσουν το MyNetDiary με το Fitbit, το Withings και το Garmin.

    Υπάρχει επίσης ένα premium μέλος, το οποίο ξεκινά από 8,99 δολάρια το μήνα.

    Μάθετε περισσότερα

    BEST για τους επαγγελματίες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης

    Η Cronometer είναι μια άλλη εφαρμογή μετρητών θερμίδων που έρχεται με:

    • Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις διατροφής
    • Ένας διαλείπουσα χρονοδιακόπτης νηστείας
    • Υποστήριξη διατροφής
    • Ένα γεύμα και θρεπτικό ιχνηλάτη

    Υπάρχει επίσης μια έκδοση για τους γιατρούς, τους διαιτολόγους και τους διατροφολόγους, με τιμολόγηση ξεκινώντας από 24,95 δολάρια το μήνα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει με:

    • Παρακολούθηση της διατροφής των πελατών
    • Ρύθμιση στόχων πελατών
    • Κοινή χρήση συνταγών με πελάτες
    • Δημιουργία αναφορών Για τους πελάτες

    Cronometer μπορεί να συγχρονίσει με διάφορες εφαρμογές και συσκευές, όπως το Fitbit, το Garmin, το Strava και το Oula.

    Είναι διαθέσιμο στο Google Play και στο App Store.

    Μάθετε περισσότερα

    BEST για το one-on-one coaching

    Το NOOM απαιτεί από τα άτομα να εισάγουν την ηλικία, το ύψος και το φύλο τους. Στη συνέχεια, τους παρέχει έναν προϋπολογισμό θερμίδων και μια εκτίμηση του αριθμού των θερμίδων που μπορούν να καταναλώνουν την ημέρα. Αυτό τους βοηθά να φτάσουν σε έλλειμμα θερμίδων.

    Παρακάτω είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά που συνοδεύεται από το NOOM: Ομάδες

  • Παρακολούθηση τροφίμων και άσκησης

Οι άνθρωποι μπορούν να βρουν την εφαρμογή στο App Store και το Google Play.

Το NOOM είναι διαθέσιμο για $ 44.99, αλλά ένα άτομο μπορεί επίσης να εγγραφεί για δωρεάν δοκιμή πριν από τη δέσμευση στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα

Καλύτερο ημερολόγιο άσκησης

Το Fatsecret παρέχει διάφορα χαρακτηριστικά, όπως:

  • Ένα ημερολόγιο τροφίμων
  • Υγιεινές συνταγές
  • Διατροφικές πληροφορίες για τρόφιμα και εστιατόρια
  • Ένα ημερολόγιο άσκησης που παρακολουθεί τις θερμίδες που έχει καεί
  • /ul>

    Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια κοινότητα που οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν για να μοιραστούν συμβουλές και συνταγές με άλλα άτομα που χρησιμοποιούν το Fatsecret.

    , το κατάστημα της Microsoft και το κατάστημα εφαρμογών.

    Ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δωρεάν έκδοση του Fatsecret ή να αναβαθμίσει σε μια ιδιότητα μέλους Premium, η οποία ξεκινά από 6,49 δολάρια το μήνα.

    Μάθετε περισσότερα

    Χάστε το!

    Καλύτερα για την καταγραφή τροφίμων με φωτογραφίες

    Παρόμοια με άλλες εφαρμογές μετρητών θερμίδων, χάστε το! Περιλαμβάνει ένα ημερολόγιο τροφίμων και ένα αρχείο καταγραφής άσκησης και οι άνθρωποι μπορούν να το συνδέσουν με την Apple Health ή το Google Fit. Είναι επίσης συμβατό με βηματόμετρα.

    Ένα άτομο μπορεί να εξετάσει τη χρήση αυτής της εφαρμογής επειδή μπορεί να επωφεληθεί από πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης τροφίμων, της παρακολούθησης του νερού και της υποστήριξης της κοινότητας.

    Τα άτομα μπορούν να καταγράψουν τα τρόφιμά τους λαμβάνοντας φωτογραφίες με την έξυπνη συσκευή τους ή να σαρώνουν τον γραμμωτό κώδικα του προϊόντος.

    Οι άνθρωποι μπορούν να κατεβάσουν αυτήν την εφαρμογή δωρεάν από το App Store ή το Google Play.

    Η αναβάθμιση σε μια ιδιότητα μέλους μπορεί να ξεκλειδώσει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως η κοινοτική υποστήριξη και ο προγραμματισμός των γευμάτων και της άσκησης. Αυτό κοστίζει 39,99 δολάρια ετησίως.

    Μάθετε περισσότερα

    Το καλύτερο σχέδιο συνδρομής για χαμηλότερους προϋπολογισμούς

    Το LifeSum είναι μια εφαρμογή Tracker Calorie που, σύμφωνα με κριτικές, είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει πολλά κινητοποιητικά στοιχεία.

    Είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play.

    Οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή για να μετρήσουν τις θερμίδες που καταναλώνουν και να μάθουν περισσότερα για την υγιεινή διατροφή.

    Ένα άτομο μπορεί να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους 3 εβδομάδων που προσφέρει προ-προγραμματισμένα γεύματα, συνταγές με πέντε θύματα και λίστες αγορών. Μετά από αυτό, μπορούν να εγγραφούν σε ένα πληρωμένο σχέδιο ή να χρησιμοποιήσουν την δωρεάν έκδοση.

    Η εφαρμογή είναι επίσης κατάλληλη για άτομα που ακολουθούν μια κετογόνο δίαιτα.

    Τα σχέδια συνδρομής ξεκινούν από 4,17 δολάρια το μήνα.