Ako ste zabrinuti zbog težine svog djeteta, započnite ovdje:

Ako ste zabrinuti zbog težine svog djeteta, započnite ovdje:

Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Nutrition Diva dijeli svoja razmišljanja o novim preporukama američke preventivne usluge o dodacima kalcija i vitamina D.

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 14. lipnja 2012., 2-minutno čitanje Kad je američka radna skupina za preventivne usluge izašla ovaj tjedan sa svojim novim preporukama o dodacima kalcija i vitamina D, gotovo biste mogli čuti žene diljem zemlje kako bacaju svoje boce kalcija na njihovim televizijskim (ili računalnim) ekranima u frustraciji i zbrci. Ne krivim ih.

U osnovi, nakon 20 godina uzimanja dogme kalcija i grickanja, oni rade kompletan zaokret od 180 stupnjeva. Oni sada kažu da ako ste prošli menopauza, nema smisla uzeti kalcij + d kao zaštitu protiv osteoporoze-barem ne u standardnoj dozi od 1000 mg kalcija + 400iu vitamina D. Nakon što je ponovno evaluirao dokaze, oni ‘ VE je zaključio s “umjerenom do visokom sigurnošću” da uzimanje ovih dodataka ne smanjuje rizik od lomova … ali može povećati rizik od bubrežnih kamena ili srčanih udara. Što se tiče većih doza, dobro, oni ne mogu sigurno reći jesu li ikako učinkovitiji u sprečavanju prijeloma – tako da je nemoguće reći jesu li potencijalne koristi nadmašeni utvrđenim rizicima. A ako još niste stigli do menopauze ili ste muškarac, još niste isključeni (još).

Dakle, što biste trebali učiniti sada? Za sada: ništa. Unatoč svim medijskim hooplama, ova se izjava smatra nacrtom, a javni komentar pozvan do 10. srpnja. Ali znate što? Ništa od ovoga zaista mijenja savjet koji sam imao za vas u kalcijem ili vitaminu D u nedavnim epizodama. Dok čekate da padne druga cipela, zašto ne osvježiti pamćenje? (Učinit će vam se da se osjećate bolje.)

Dobivate li dovoljno kalcija (ili dobivate previše?)

Kako dobiti vitamin D

Kalcijeve dodatke fotografije iz Shutterstocka

O autorici

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reanagel je nutricionistica s licencom, autor i tvorac jednog od od strane One ITunesovi najrakomaženi podcasti zdravlja i fitnessa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Kako možete dobiti više od svojih šetnji? Momak za ugradnju otkriva 4 B-a za bolje hodanje, kako bi se postigao sagorijevanje masti, povećana kondicija i dugoročne zdravstvene koristi.

Ben Greenfield GET FIT GUY 8. rujna 2014. 3-minute Readepisode #201 Play Pauza Slušajte kako sagorijevati više masnoće hodanjem, trenutno imamo problema s reprodukcijom na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Ranije ovog mjeseca, prisustvovao sam trodnevnoj konferenciji u kampusu Hilly Berkeley u Kaliforniji. Budući da mi je smještaj bio oko pola milje od mjesta konferencije, proveo sam dosta vremena hodajući niz brda, uz stepenice, preko travnatih travnjaka i kroz kampus. Iako nisam dobio priliku da napravim puno formalno vježbanje, sigurno sam osjetio mišićave i kardiovaskularne prednosti hodanja i imao sam dovoljno vremena za razmišljanje o načinima kako hodanje učiniti više događaja za povećanje gubitaka i masti.

A onda sam, upravo ovaj tjedan, pronašao nova istraživanja iz časopisa dijabetes koji uspoređuje hodanje intervala s kontinuiranim hodanjem. U studiji, sudionici su hodali 60 minuta, pet puta tjedno, ili su različiti intenzitet njihovog hodanja (intervalni hodanje) ili su bili konstantni intenzitet (kontinuirano hodanje.) Iako su obje skupine tijekom šetnje sagorjele isti broj kalorija , grupa koja je napravila intervalno hodanje doživjela je mnogo bolju kontrolu šećera u krvi-što ima izravan utjecaj na sagorijevanje masti, ukupnu energiju i dugoročno zdravlje.

To jednostavno znači da ako krenete u šetnju , dobit ćete najbolje rezultate ako odaberete neku vrstu valovitog terena koji vas prisiljava da usporite i ubrzate (npr. Brdo, stepenice itd.) Ili, ako je površina ravna, najbolji će rezultati doći ako će doći ako će biti najbolji rezultati Neko vrijeme hodate što je brže moguće, a zatim se oporavite, a zatim ponovno krenite i tako dalje.

;

Dakle, osim intervala hodanja, koji su neki drugi načini na koje možete brže montirati i sagorijevati više masnoće, hodanjem?

Evo 4 Quick i prljavi savjeti-vaši 4 b za bolje hodanje:

nosite opterećenje

Čim uvedete utege, hodanje postaje oblik treninga otpora, sagorijeva više kalorija. i pomaže u izgradnji gustoće kostiju. Kada je riječ o opterećenju, nebo je granica: možete nositi ruksak pun knjiga, sportski prsluk, koristiti utege ruku i/ili utege gležnja, nositi dijete ili imati svog djeteta piggyback na sebi. Ako se spremate za napredniji trik, zgrabite teške stijene ili trupce sa svoje pješačke staze i nosite ih što je revitaprost sastojci web stranica tvrtke više moguće.

stranice

12Next ›Zadnji» Sav sadržaj je ovdje za informativne informacije samo svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Mnogo je izrađenih od zdravstvenih koristi alkohola. No, da li potencijalne koristi nadmašuju rizike?

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 23. prosinca 2009. 5-minutna Readepisode #74 Igrajte pauzu Slušajte li pijenje alkohola dobro za vas? Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, upotrijebite Google Chrome ili Firefox.

Koliko je alkohola zdravo?

Baš kao provjera stvarnosti, jedno je piće definirano kao 12-tona piva, 5 unci vina, ili unce i pol alkoholnih pića. Unca i pol alkoholnih pića samo su tri žlice. Martini lako može sadržavati tri ili četiri puta više od toliko alkohola, ovisno o tome koliko je velika zdjela za ribu koja je poslužuju. A pivo nacrta vjerojatno će biti 16 do 20 unci.

Zdravlje zdravlje Rizici alkohola također se naglo povećavaju kada u kratkom vremenskom razdoblju pijete nekoliko pića. Dakle, ušteda cijelog tjedna dodatka za petak navečer nije sjajna ideja.

Jednostavni načini za smanjenje alkohola

Ovisno o vašem društvenom krugu i navikama, uvrštavajući u svoj Konzumiranje alkohola može potrajati malo napora – pogotovo sada kada smo se probijali usred zabave. Evo nekoliko brzih i prljavih savjeta kako smanjiti alkohol, a da ne propustite zabavu. (I, stvarno, što je zabavnije od dobrog brige o sebi?)

mudro odaberite svoje piće. Neka alkoholna pića su viši oktan od drugih. Kokteli tipa Martini imaju tendenciju da sadrže najviše alkohola po piću. Pića napravljena od miksera, poput džina i tonika ili krvave Marije, sadrže manje. Ako barmen ima tešku ruku, dajte mu do znanja da vam se sviđa vaše svjetlo za piće. Ako se nalazite iza šanka, upotrijebite čašu za snimanje kao provjeru stvarnosti.

Pazite na slatka pića. Studije pokazuju da ljudi brže konzumiraju slatka pića. Ako će biti duga noć, miješanje vina s klupskom sodom kako bi se napravio suho vino spritzer je dobra strategija. Tijekom večeri možete dojiti dvije i dalje ga držati na posluživanju alkohola.

Odaberite piće s niskim alkoholom prije večere. Ako ste na večeri i svi naručuju koktel prije večere, isprobajte klasični aperitiv kao što su Campari i soda ili čaša šerpe. Oni su mnogo niži u alkoholu – plus su vrlo sofisticirani.

Samo recite ne punjenje. Izađite iz navike puštajući ljude da napune vašu čašu vina kad je napola prazna. Čaša vina bez dna jako je teško znati koliko ste imali. Konobari su osposobljeni da drže naočale svih na određenoj razini, tako da ćete im morati obavijestiti da biste radije riješili ponovni put.

Ponekad je jednostavno podizanje svijesti o tome koliko alkohola konzumirate i kako to utječe na vaše zdravlje, sve je potrebno. Ali alkohol je zavodljiv na mnogim razinama – estetski, društveno, kao i fiziološki. Neki od nas osjetljiviji su na zavodljivo povlačenje alkohola od drugih.

Ako smatrate da vam je potrebna pomoć u kontroli pijenja, postoje neki internetski programi koji vam mogu pomoći u nadzoru i umjerenju unosa. Ako vam je nemoguće piti umjereno, stvarno vam je bolje da uopće ne pijete. A ako ne pijete, nema razloga za početak vrha samo za zdravstvene koristi.

Održavajte kontakt

Ako imate prijedlog za buduću temu emisije ili biste željeli saznati o tome da govorim na vašoj konferenciji ili događaju, pošaljite e -poštu na Nutricioniranje@quickAndDirtyTips .com ili mi ostavite glasovnu poštu na 206-203-1438.

Također možete objaviti komentare i pitanja na mojoj Facebook stranici Nutrition Diva ili me pronaći na Twitteru. Odgovaram na mnoga pitanja slušatelja u mom besplatnom tjedniku biltena, pa ako ste poslali pitanje na moj način, budite sigurni da ste se prijavili da to primite.

Imajte sjajan tjedan i ne zaboravite jesti Nešto dobro za mene!

Resursi:

Alkohol i zdravlje

Brze statistike o upotrebi alkohola i zdravlja

Žene i alkohol

Umjereno piće

Upravljanje umjerenošću

Anonimni alkoholičari

Slika ljubaznošću Shutterstock

Pages

«Prvo‹ Prethod12

O Autorica

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reanagel je licencirana nutricionistica s certifikatom za certifikat odbora, autorica i tvorac jednog od najzahtjevnijih podcasta zdravlja i fitnesa iTunesa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

4 savjeta za odgajanje zdravije djece. Pretilost trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Moram pozdraviti prvu damu Michelle Obama zbog pretilosti za djetinjstvo jednu od svojih inicijativa Keystone. Broj pretile djece u SAD -u utrostručio se u posljednjih 30 godina. Danas je jedno od svakih 5 djece pretilo, a puno više ima prekomjernu težinu. To je ne samo da je to grubi način da provedete djetinjstvo, već je vjerojatno da će djeca s prekomjernom težinom postati odrasli s prekomjernom težinom, boreći se i s njihovom težinom i povezanim zdravstvenim problemima tijekom cijelog života.

Baš kao i s epidemijom pretilosti među epidemijom među pretilošću među pretilošću Odrasli, problem pretilosti u djetinjstvu složen je i uporan – više nego što se možemo boriti u 5 -minutnom podcastu. Ali morate negdje započeti. Ako ste zabrinuti zbog težine svog djeteta, započnite ovdje:

3 načina borbe protiv pretilosti u djetinjstvu

Savjet br. 1: Smanjite (način) na slatkama pića

od svih manje zdravih namirnica koje djeca konzumiraju, soda i druga zaslađena pića, uključujući sokove i sportska pića, možda su najgore. Nemaju prehrambenu vrijednost, sadrže puno kalorija, ali ne prave glad, a 100% kalorija koje sadrže je u obliku rafiniranog šećera – vjerojatno najoštetnije vrste kalorija koje možete konzumirati.

Vidi također: Zašto je šećer loš?

Djeca konzumiraju oko dvostruko više rafiniranog šećera od općenito preporučenog maksimalnog, a otprilike polovica dolazi u obliku zaslađenih pića. Jednostavno uklanjanje-ili dramatično ograničavajuće-ta pića nije briga. Soda je očito veliki problem. Ali također želite biti na oprezu od zaslađenih pića koja se maskiraju kao zdrava.

Pages

12Next ›Posljednji»

O autorici

Monica Reanagel, MS, LD/N , CNS

Monica Reanagel je licencirana nutricionistica s licencom certificirane od strane odbora, autorica i tvorac jednog od najzahtjevnijih podcasta zdravlja i fitnessa iTunesa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Iako njihove koristi mogu biti ograničene, dodaci probiotika općenito su sigurni za zdrave ljude. Ali postoje neke situacije u kojima korisne bakterije (bilo iz hrane ili dodataka) mogu objaviti prijetnju domaćinu.

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 13. kolovoza 2019. 6-minutna čitanja čitanja #357 Igrajte pauzu Slušajte li probiotici sigurni za vaš imunološki sustav? Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Noreen e -poštom da biste pitali “Možete li napraviti podcast na probiotskoj hrani koji bi trebali izbjegavati ako netko ima kompromitiran imunološki sustav? Je li komercijalni jogurt u redu jer je pasteriziran? Što je s Kombucha? Domaći kiseli kiseli kiseli kiseli kupus, vrući umaci? “

Prije nego što odgovorim na Noreenova pitanja, razgovarajmo o tome kako probiotske bakterije mogu utjecati nas od štetnih bakterija. A blagotvorni organizmi koje nazivamo probioticima doprinose ovom naporu na više načina. U crijevima, robusna populacija korisnih bakterija može pomoći u mnoštvu štetnih bakterija, što im otežava napredovanje. Pored toga, probiotske bakterije mogu utjecati na aktivnost naših vlastitih imunoloških stanica, regulirajući upalu, funkciju barijere i signalizaciju stanica-stanica.

Kako izgraditi zdravi mikrobiom

Jedan od načina za poticanje zdravih crijevnih bakterija je jesti više namirnica koje ove bube vole jesti – naime, vlakna. Povećavanje unosa biljnih vlakana iz povrća, voća, mahunarki, cjelovitih žitarica, orašastih plodova i sjemenki je poput punjenja ptičjeg hranjenja s onim sjemenkama koje prekrasne ptice koje želite privlačiti kao najbolje. Ako ih hranite, doći će!

A ako želimo privući puno različitih vrsta ptica pjesama – ER, bakterije – tada želimo ugasiti raznoliku hranu. To znači da ne želite samo izvući sva svoja vlakna iz jednog izvora, poput dodatka vlakana. Želite ga dobiti od puno različitih vrsta povrća, voća, mahunarki, žitarica, orašastih plodova i sjemenki.

Vidi također: Kako povećati vlakna bez preopterećenja kalorija

Drugi način njegovanja zdravih crijeva je konzumiranje hrane koja sadrži korisne bakterije. To uključuje stvari poput jogurta, kefira i drugih kultiviranih mliječnih proizvoda; Kim-chi, kiseli kupus i drugo fermentirano povrće; miso, tempeh, natto i drugi fermentirani sojini proizvodi; i kombucha, što je svojevrsni fermentirani čaj.

Contents